AAB indstiller alle fælles fremvisninger

Boligforeningen AAB har besluttet at indstille fælles fremvisninger af boliger for at minimere risikoen for spredning af coronavirus. I stedet for vil alle fremvisninger ske efter aftale - ligesom Ja med forbehold. Den nye ordning gælder fra den 12. marts og indtil videre frem til den 8. juni. 

Slutdatoen kan dog ændre sig alt efter, hvad der bliver meldt ud fra Sundhedsministeriet. Vi opfordrer ansøgere og fraflyttere til at tage hensyn, så vi sammen kan mindske smitten af coronavirus.

Skal du til fremvisning?
Du skal ikke tage til fremvisning på den dato, der står i dit tilbud. Alle Ja-svar fra den 12. marts 2020 og foreløbig frem til den 8. juni vil blive registeret som Ja med forbehold. Det betyder, at du siger Ja, inden du har set boligen, men først giver din endelige accept, når du har set boligen. De tre øverste Ja-svar til boligen skal aftale en individuel fremvisning med fraflytteren.

Skal du holde fremvisning?
Du skal ikke holde fremvisning på den dato, der står i din opsigelsesbekræftelse. Du skal heller ikke stå for en fælles fremvisning. Dit telefonnummer vil efter aftale blive givet til det øverste Ja-svar på ventelisten. Du og den nye beboer kan så aftale en fremvisning.