Hvad vil det sige at være beboerdemokrat i AAB?     28/05/20

Beboerdemokrat – er det dig?

Forhåbentlig er corona-situationen Danmarks snart normaliseret i en grad, så vi igen kan mødes i større forsamlinger. Når det sker, vil der atter blive afholdt afdelingsmøder i din lokale afdeling, og hvis du overvejer at stille op til bestyrelsen, så kan du finde inspiration i to videoer med et par erfarne beboerdemokrater.

Gå til artikel

Boligaftale     25/05/20

Milliarder på vej til renovering af almene boliger
Et bredt politisk flertal i Folketinget har besluttet at afsætte 30 milliarder kroner på at renovere almene boliger over hele landet i de kommende år, og det betyder, at Boligforeningen AAB kan komme i gang med ni projekter, der står på ventelisten til renoveringsmidlerne fra Landsbyggefonden.
 

Gå til artikel

Afdeling 118    25/05/20

Beboerne er rykket ind i nye AAB-boliger på Falkoner Allé
Godt et år efter at det første spadestik blev taget, fik beboerne udleveret nøglerne til deres nye hjem på Falkoner Allé 128 på Frederiksberg. Boligforeningen AAB´s nyeste afdeling er nabo til De Døves Kirke.

 

Gå til artikel

Rengøring     25/05/20

Rengøringstips, der minimerer corona-smitte
I Danmark er corona-virus desværre stadig højaktuel, og bør bekæmpes på alle måder. Inden for hjemmets fire vægge kan du gøre det ved at følge nogle få, men effektive tips omkring rengøring. Det drejer sig blandt andet om give den en ekstra skalle med kost og spand på nogle udvalgte steder, hvis du vil minimere risikoen for smitte.
 

Gå til artikel

Få fællesskabet til at vokse sig stærkt – og vind chokolade     25/05/20

Få fællesskabet til at vokse sig stærkt – og vind chokolade
Hvordan skaber vi – både som forening, men også som beboere – de rigtige rammer for stærke fællesskaber med fokus på nærvær og nærhed, engagement og indflydelse? Det vil vi gerne have dit bud på.
 

Gå til artikel

 

Tryghedsopkald    25/05/20

Tryghed via telefonen
Ægteparret Liselotte og Freddy bor i Boligforeningen AAB´s afdeling 55 i Vejleåparken i Ishøj. Hver dag mellem kl. 7.30 og 10 skiftes de til at gribe telefonen og ringe rundt til en række enlige, ældre medborgere i lokalområdet. 
 

Gå til artikel

Råderet   

25/05/20

Forny køkken eller bad via kollektiv råderet – betal via huslejen
Den kollektive råderet er en mulighed for dig som beboer til at få udskiftet f.eks. køkken eller badeværelse i din bolig. Her kan du læse mere om, hvordan du kan gøre brug af den kollektive råderet.

 

Gå til artikel