Boligminister Kaare Dybvad (S)     16/08/19

Boligministeren inviterede på kaffe
Den 13. august blev Christian Høgsbro, administrerende direktør hos Boligforeningen AAB, inviteret til et uformelt møde med den nye boligminister Kaare Dybvad (S) for bl.a. at tale om nogle af de udfordringer som AAB og den almene sektor står over for.
 

Gå til artikel

Hvad må du smide i toilettet?    16/08/19

Hvad må du smide i toilettet?
Smider du ting som vatpinde, tamponer og vådservietter i toilettet, så bliver det til syvende og sidst dyrere for afdelingen og dermed dig selv som beboer. Spildevandsforsyningen skal nemlig bruge ekstra ressourcer på at rense vandet og reparere skadede rensningsanlæg, og de penge opkræves via vandregningerne hos forbrugerne.
 

Gå til artikel

Sådan stiller du et godt forslag på dit afdelingsmøde     16/08/19

Sådan stiller du et godt forslag på dit afdelingsmøde
Sommeren går på hæld, og inden længe er det tid til efterårets afdelingsmøder i AAB. Mange går derfor i denne tid og grubler over, om de skal stille et forslag på afdelingsmødet. Vi har samlet fire gode råd, som kan hjælpe dig med at lave et godt forslag, som kan komme til afstemning på mødet.
 

Gå til artikel

Sekretariatet     16/08/19

Da AAB byggede Axelborg
I fællesskab med Andelsbanken opførte AAB i 1920 Axelborg ved Københavns Hovedbanegård. Den markante bygning i Københavns centrum var herefter omdrejningspunkt for administrationen indtil 1960’erne.
 

Gå til artikel

 

Nye udlejningsregler i Københavns Kommune   16/08/19

Nye udlejningsregler i Københavns Kommune
Den 1. juli 2019 trådte en ny udlejningsaftale i kraft i Københavns Kommune. Aftalen betyder en række nye kriterier og krav til fremtidens boligsøgere i visse almene boligområder.
 

Gå til artikel

Nye regler gør boligkøen kortere for ansøgere, der ikke bor i AAB   

16/08/19

Boligkøen bliver kortere for ansøgere, der
ikke bor i AAB

Ventetiden til en bolig kan ofte virke lang og uoverskuelig - især for de, der står uden for det almene boligmarked. Men nye regler på området kan forkorte ventetiderne for ansøgere, der ikke i forvejen har en bolig i en almen boligorganisation.
 

Gå til artikel