Julehilsen 2020    26/11/20

Glædelig jul og godt nytår til alle medlemmer
Året nærmer sig sin afslutning, og julen står for døren. Det er derfor tid til endnu engang at gøre status over det år, der nu er ved at rinde ud. Læs med når formand Charles Thomassen og direktør Christian Høgsbro kigger tilbage på 2020, som i sandheden har budt verden på yderst mærkelige kår.

 

Gå til artikel

Andelsboliger    26/11/20

AAB vil bygge spekulationsfrie andelsboliger til medlemmerne
AAB har lanceret et nyt koncept, hvor foreningens næsten 20.000 almene boliger i fremtiden skal suppleres med spekulationsfrie andelsboliger i hovedstadsområdet. Målet er flere boliger, som folk med helt almindelige indkomster har råd til. Den nye boligtype er en helt ny vej ind på boligmarkedet i og omkring hovedstaden. Den nye boligtype vil blive forbeholdt medlemmer af AAB. Læs mere om konceptet og tankerne bag.  

 

Gå til artikel

Formandskabet 2020    27/11/20

Du har fået ny formand
Charles Thomassen blev for nyligt valgt som formand for Boligforeningen AAB´s organisationsbestyrelse. Han skal dermed stå i spidsen for landets ældste og største almene boligforening i de kommende år. Din nye formand har blandt andet en ambition om, at AAB skal vokse i de kommende år. Læs mere om Charles Thomassens tanker om fremtiden for din boligforening.

 

Gå til artikel

Corona-træthed    26/11/20

Ramt af corona-kuller? Her er fem råd, der kan hjælpe
Mange sidder sikkert med en følelse af at være godt og grundig træt af det hele – og en følelse af slet ikke at kunne overskue de næste par måneder. Heldigvis er der ting, du kan gøre for at slippe med dine bekymringer. Vi bringer her nogle af de bedste tips og råd mod corona-kuller.

 

Gå til artikel

Deltag i undersøgelsen 'At føle sig hjemme' og vind gavekort til Coop    27/11/20

Fortæl os hvordan du føler dig hjemme og vind gavekort til COOP på 500 kr.
Under overskriften 'At føle sig hjemme' har AAB søsat en undersøgelse, der har til formål at få et indblik i, hvad det vil sige at føle sig hjemme i foreningen. Deltag i undersøgelsen og lodtrækningen af 10 gavekort på 500 kr.

 

Gå til artikel

Undgå dårlig lugt fra afløbet   26/11/20

Undgå dårlig lugt fra afløbet

Hvis det stinker fra afløbet i køkkenet eller badet, så er det fristende at skrue låget af diverse kemiske produkter, der kan rense afløb og hælde indholdet direkte ned i rørene. Det er dog en metode, der både er hård ved miljøet og dine afløbsrør. Og i langt de fleste tilfælde kan du fjerne problemet på en simpel måde, der både er effektiv og skånsom for miljøet. Læs med og få lugtfrie afløb i boligen.

 

Gå til artikel

Chr. Jensen    26/11/20

Foreningen bliver dannet og de første afdelinger bygget
Den 12. marts 1912 mødtes en lille gruppe fagforenings-repræsentanter i København for at stifte Arbejdernes Boligforening. Det helt særlige var, at foreningen blev etableret som et kooperativ, hvor medlemmerne selv ejede deres boliger. Siden oprettelsen har det, uanset skiftende navne og betegnelser, været en del af AAB's formål at 'skabe gode, sunde boligforhold for den store, ubemidlede klasse', som det står skrevet i AAB’s oprindelig programerklæring.

 

Gå til artikel